Vielä ehtii ilmoittautua kunnallisvaaliehdokkaaksi!

Facebooktwittermail

Kiersimme Timo Soinin kanssa kenttää lauantaina. Aamu alkoi lupaavasti Loviisan aurinkoisella torilla, josta jatkoimme kiertuettamme Porvoon Lundiin ja sieltä edelleen Korson aukiolle. Väkeä virtasi tasasesti kaikkiin tilaisuuksiimme, ja sää oli lämmin kuten tunnelmakin. Vanhojen puolueiden kannattajia kävi myös tilaisuuksissamme – toivottavasti keltaiset PerusS-tiskirätit pyyhkivät puhtaaksi heidänkin pöytänsä.

Sain 12:n ehdokkaamme lisäksi neljä uutta porvoolaisnimeä, minkä lisäksi muutama vielä harkitsee päätöstään. Sain myös kuulla, että kaikki ehdokkuudesta kiinnostuneet eivät välttämättä ole tienneet, kuinka ehdokkaaksi ryhdytään eli kehen otetaan yhteyttä. Toistan sen tässä: Soittamalla Porvoossa allekirjoittaneelle tai lähettämällä sähköpostia! Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntaina 14.9., joten vielä ehtii hyvin mukaan.

Mielenkiintoinen kysymys oli myös huoli siitä, paljonko asioista pitää tietää etukäteen. Tuntui hyvältä kertoa, että vain kysymällä ja kyseenalaistamalla vanhoja käytäntöjä kaikki tiedonhaluiset oppivat hyviksi luottamusmiehiksi. Itse neuvon mielelläni uusia, mutta en halua sitoa heidän mielipiteitään, sillä tiedän, että tuoreet voimat tuovat myös uusia ideoita päätöksentekoon. Heitä kannattaa kuunnella!

Comments are closed