Hernesoppaa ja keskusteluja

Facebooktwittermail

Tarjosimme lauantaina ystävänpäivän kunniaksi hernesoppaa ja keskusteluja kaupunkilaisille. Tilaisuudessa kävi useita satoja henkilöitä, mutta soppamme riitti hyvin kaikille nälkäisille. Kun tarjoilut aloitettiin kello 10.30, oli paikalla jonoksi asti väkeä.

Kolme tuntia kestänyt tilaisuus onnistui paremmin kuin hyvin. Kuuma hernesoppa maistui ja samalla tuli palautetta niin Porvoon asioista kuin myös valtakunnanpolitiikasta. Ihmiset ovat kautta linjan hyvin huolissaan Porvoon taloudesta.

ps2_800

Palautetta tuli mm. Taidetehtaan toistaiseksi salaisista sopimuksista, kiinteistön tulevasta kauppahinnasta, Porvoon virkamiesjohdon kohtuuttomista palkkaeduista, sihteerisopimuksesta, ruotsinkielisen koulutoimen tuoreista johtajanimityksistä, kyläkoulujen lakkauttamisen pelosta ja Albert Edelfeltin mammuttikoulun tarpeettomuudesta.

Porvoon ympäristön tila ja ympäristörikokset huolestuttivat myös kaupunkilaisia. Joku huomasi kysyä minulta, onko soppatykki se Porvoossa kadonnut hyväntekeväisyyteen lahjoitettu vempain. Ei ollut. Kysymyksessä oli Keski-Uudenmaan Rauhanturvaajien soppatykki ja tarjoilusta vastasivat reippaat sinibaretit.

Kyllä osasivatkin keittää maukkaat sopat! Sain kentältä arvokasta palautetta, jota tulen hyödyntämään työssäni kaupunginvaltuutettuna ja kansanedustajana.

Comments are closed